Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Shirataki Konjac tészta (széles)

750 Ft
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g. A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta! Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó). A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.

Shirataki Konjac Udon tészta 400 g

750 Ft
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g. A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió! Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó). A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.

Shirataki Konjac üvegtészta 400 g

750 Ft
Kiszerelés: 400 g A Shirataki tészták közül ez az üvegtészta (legvékonyabb) verzió! Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó). A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.