1–12 termék, összesen 19 db

Gochugaru Koreai Chilipor 500 g

2.990 Ft
Összetevők: 100% paprika por. A Gochugaru az alap és nélkülözhetetlen összetevője az autentikus kimchinek, de sok más ételben is felhasználhatjuk, mint például: gochujang, spicy pork bulgogi, koreai barbeque, csípős levesek, de bármi máshoz is adhatjuk ezt az ízletes pehelyt.

Ramen tészta 300 g

650 Ft
RAMEN TÉSZTA Kiszerelés: 300 g Összetevők: búzaliszt, víz, só. A termék nyomokban tartalmazhat zabot és tojást. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízbe helyezzük, és 3-5 percig főzzük. Ezt követően leöblítjük, és leszűrjük. A Soba tésztát már tálalhatjuk is a kedvenc ételeinkhez.  

Soba tészta 300 g

650 Ft
SOBA TÉSZTA Kiszerelés: 300 g Összetevők: búzaliszt, hajdinaliszt, víz, só. A termék nyomokban tartalmazhat zabot és tojást. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízbe helyezzük, és 4-6 percig főzzük. Ezt követően leöblítjük, és leszűrjük. A Soba tésztát már tálalhatjuk is a kedvenc ételeinkhez.  

Wang Lao Ji Gyógynövény tea 310 ml

675 Ft
Kiszerelés: 310 ml Összetevők: víz, cukor, kínai gyógynövények (kínai mezona, vörös frangipáni, microcos paniculata, krizantém, japán lonc, közönséges gyíkfű, édesgyökér).

Konbu alga 150 g

2.590 Ft
Nettó tömeg: 150 g Összetevők: alga 100%. A konbu egy kíváló tápanyagforrás. A Japán konyha egyik fő különlegessége. Felhasználása elég sokoldalú. Többnyire az ételek ízét teszik teljessé vele, hiszen gyakran a kombu hozzáadásával érik el az ötödik alapízt, az "umami" ízt. Sushi rizs elkészítéséhez, ramen levesekhez, salátákhoz, és még sok minden máshoz is felhasználható. Számos vitamin (A és C) és ásványi anyag (jód, vas, kálcium) tartalma mellett kíváló tápérték tartalommal is rendelkezik. Figyelem! A konbu alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését. Származási hely: Kína

Pácolt gyömbér 240 g

790 Ft
Kiszerelés: 240 g Összetevők: gyömbér 66,7%, víz, só, tartósítószer: ecetsav, kálium-szorbát, savasság szabályzó: citromsav, édesítőszerek: aszpartám, aceszulfám k, szukralóz, színezék: antocianinok.

Sushi Nori algalap 25 g

1.290 Ft
Kiszerelés: 25 g Összetevők: 100% alga. 10 darabos kiszerelés.  

Jázmin tea 250 g

2.190 Ft
Kiszerelés: 250 g Összetevők: zöld tea, jázmin virág <2%. Útmutató: Tegyünk 2-3 g tea levelet egy bögrébe, és öntsük le 85-95°-os vízzel. Majd hagyjuk állni 3-5 percig.

Goalong Blended Kínai Whiskey 700 ml

13.900 Ft
Kiszerelés: 700 ml ALKOHOLTARTALMÚ ITAL Alkohol: 40,5% (V/V)+-0,3% (V/) Összetevők: ivóvíz, gabonapárlat. Származási hely: Kína

Fekete Shirataki tészta 200 g

750 Ft
Nettó tömeg: 200 g Összetevők: víz, konjac liszt, étkezési keményítő, algapor, savanyúságot szabályozó anyag E526. A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.

Shirataki Konjac tészta (széles)

750 Ft
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g. A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta! Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó). A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.

Shirataki Konjac Udon tészta 400 g

750 Ft
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g. A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió! Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó). A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik. Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.