Gochugaru Koreai Chilipor 500 g
Összetevők: 100% paprika por.
A Gochugaru az alap és nélkülözhetetlen összetevője az autentikus kimchinek, de sok más ételben is felhasználhatjuk, mint például: gochujang, spicy pork bulgogi, koreai barbeque, csípős levesek, de bármi máshoz is adhatjuk ezt az ízletes pehelyt.
Ramen tészta 300 g
Soba tészta 300 g
Wang Lao Ji Gyógynövény tea 310 ml
Konbu alga 150 g
Nettó tömeg: 150 g
Összetevők: alga 100%.
A konbu egy kíváló tápanyagforrás. A Japán konyha egyik fő különlegessége. Felhasználása elég sokoldalú. Többnyire az ételek ízét teszik teljessé vele, hiszen gyakran a kombu hozzáadásával érik el az ötödik alapízt, az "umami" ízt. Sushi rizs elkészítéséhez, ramen levesekhez, salátákhoz, és még sok minden máshoz is felhasználható. Számos vitamin (A és C) és ásványi anyag (jód, vas, kálcium) tartalma mellett kíváló tápérték tartalommal is rendelkezik.
Figyelem! A konbu alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését.
Származási hely: Kína
Pácolt gyömbér 240 g
Jázmin tea 250 g
Goalong Blended Kínai Whiskey 700 ml
Fekete Shirataki tészta 200 g
Nettó tömeg: 200 g
Összetevők: víz, konjac liszt, étkezési keményítő, algapor, savanyúságot szabályozó anyag E526.
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac tészta (széles)
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac Udon tészta 400 g
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.