Soju Görögdinnye 360 ml
Soju KékÁfonya 360 ml
Soju Licsi 360 ml
Soju Szőlő 360 ml
Soju Yuzu 360 ml1
Sötét Rizsecet 550 ml
CHINKIANG SÖTÉT RIZSECET
Kiszerelés: 550 ml
Összetevők: víz, ragadós rizs, búzakorpa, cukor, só.
A termék glutént tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 142 kJ/ 34 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 4 g
-amelyből cukrok: 2,5 g
Fehérje: 4 g
Só: 1,9 g
Származási hely: Kína
Shirataki Konjac tészta (széles)
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac Udon tészta 400 g
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac üvegtészta 400 g
Kiszerelés: 400 g
A Shirataki tészták közül ez az üvegtészta (legvékonyabb) verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.