
Konbu alga 150 g
Nettó tömeg: 150 g
Összetevők: alga 100%.
A konbu egy kíváló tápanyagforrás. A Japán konyha egyik fő különlegessége. Felhasználása elég sokoldalú. Többnyire az ételek ízét teszik teljessé vele, hiszen gyakran a kombu hozzáadásával érik el az ötödik alapízt, az "umami" ízt. Sushi rizs elkészítéséhez, ramen levesekhez, salátákhoz, és még sok minden máshoz is felhasználható. Számos vitamin (A és C) és ásványi anyag (jód, vas, kálcium) tartalma mellett kíváló tápérték tartalommal is rendelkezik.
Figyelem! A konbu alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését.
Származási hely: Kína
Koreai gyümölcs gumicukor 66 g
Kiszerelés: 66 g
Összetevők: glükózszirup, cukor, zselatin, szőlőlé koncentrátum 1,5%, savanyítószer E330, aromák, zselésítő szer E440, színezék E163, pálmaolaj, kollagén (hal), savanyítószer E296.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1877 kJ/ 445 kcal
Zsír: <0,1 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 78 g
-amelyből cukrok: 56 g
Fehérje: 2,2 g
Só: 0 g
Származási hely: Korea
Koreai Rizs Puncs 238 ml
Koreai szójabab paszta 500 g
Koreai vékony tészta 453 g
Dhania Koriandermag 100 g
Kurkuma por 100 g
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: kurkuma.
Az egyik alap összetevője a curry fűszerkeveréknek. Gyakran használják a rizs aranyra színezéséhez, dahl ételekhez, zöldségekhez, húsokhoz és tengeri ételekhez is.
Allergén információ: Olyan gyárban készült, ahol szintén előfordul földimogyoró és más dióféle, szezámmag, glutén, tej, zeller, szója, mustár és szulfitok.
Származási hely: India