-
5 darabos Wasabi ízű algachips
1.495 FtOriginal price was: 1.495 Ft.990 FtCurrent price is: 990 Ft. -
Fokhagyma por 100 g 830 Ft
-
Yakisoba szósz 150 ml 1.190 Ft
Dashi Miso paszta 300 g
Dashinomoto 40 g (8x5g)
Kiszerelés: 40 g (8 x 5g)
Összetevők: ízfokozó E621 (nátrium-glutamát), só, szárított bonito pehely, ízfokozó E635 (Dinátrium-5′-ribonukleotidok)
A termék halat (bonito) tartalmaz.
Útmutató a Miso leveshez:
- Melegíts fel 750 ml vizet, add hozzá a kedvelt összetevőidet és 1 tasak Shimaya Dashi-no-moto-t. Addig melegítsd, amíg elkezd forrni.
- Vedd le a tűzhelyről az edényt, és adj hozzá körülbelül 50 gramm miso pasztát. Óvatosan keverd el benne.
- Melegítsd fel ismét az edényt, és még forrás pont előtt kapcsold le a tűzhelyet.
Dhania Koriandermag 100 g
Édes szójaszósz 300 ml
Kiszerelés: 300 ml
Összetevők: cukor, víz, barna cukor, glükóz szirup, szójaszósz 5% (víz, szójabab 25%, búzaliszt, só).
Természetes erjesztéssel készült.
Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia: 1717 kJ / 409 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 102 g
-amelyből cukrok: 88 g
Fehérje: 1,8 g
Só: 3,5 g
Származási hely: Thaiföld
Édes-Savanyú szósz 250 ml
Édesburgonya üvegtészta 500 g
Előfőzött búzatészta 500 g
ELŐFŐZÖTT BÚZATÉSZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt, só. téfogatnövelő szer E500, kurkuma, E450, E451, E452
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1506 kJ / 355 kcal
Zsír: 1,1 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,49 g
Szénhidrát: 76,3 g
-amelyből cukrok: 0,7 g
Fehérje: 9,9 g
Só: 0,61 g
Származási hely: Csehország
Előfőzött Udon tészta 500 g
ELŐFŐZÖTT UDON TÉSZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt 82,9%, víz, só, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonát, burgonyakeményítő.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1393 kJ / 333 kcal
Zsír: 1,4 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 68 g
-amelyből cukrok: 0,5 g
Fehérje: 10,7 g
Só: 1,2 g
Származási hely: Csehország
Fehér-Sárga Miso paszta 400 g
Fekete Shirataki tészta 200 g
Nettó tömeg: 200 g
Összetevők: víz, konjac liszt, étkezési keményítő, algapor, savanyúságot szabályozó anyag E526.
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.