Barna Mustármag 100 g
Barna Rizsecet OTTOGI 500 ml
Chili Olaj 207 ml
Chili szósz (Tavaszi tekercs) 300 ml
Csillagánizs 50 g
Csirke alaplé levespor 250 g
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: Só, ízfokozó: E621, E635, maltodextrin, burgonya keményítő, dehidratált csirke por 6%, laktóz (tejből), csirke zsír 1,5%, szójaszósz (szójabab, búza, maltodextrin, só), élesztő kivonat, aromák, fehérbors, gyömbérpor.
Tartalmaz glutént, tejet és szóját!
Használati utasítás: oldj fel 20 gramm csirke alaplé levesport 1 liter forrásban lévő vízben!
Csökkentett sótartalmú szójaszósz 250 ml
Kiszerelés: 250 ml
Összetevők: víz, sós víz (víz, só), szójaszósz 22,5% (víz, szójabab, búzaliszt, só,), ízfokozó: E508, cukor, tartósítószer E211, ízfokozó E631, E627, színezék E150c.
Természetes erjesztéssel készült.
Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia: 170 kJ / 40 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 6 g
-amelyből cukrok: 6 g
Fehérje: 3,5 g
Só: 12,55 g
Származási hely: Thaiföld
Dashi Miso paszta 300 g
Dashinomoto 40 g (8x5g)
Kiszerelés: 40 g (8 x 5g)
Összetevők: ízfokozó E621 (nátrium-glutamát), só, szárított bonito pehely, ízfokozó E635 (Dinátrium-5′-ribonukleotidok)
A termék halat (bonito) tartalmaz.
Útmutató a Miso leveshez:
- Melegíts fel 750 ml vizet, add hozzá a kedvelt összetevőidet és 1 tasak Shimaya Dashi-no-moto-t. Addig melegítsd, amíg elkezd forrni.
- Vedd le a tűzhelyről az edényt, és adj hozzá körülbelül 50 gramm miso pasztát. Óvatosan keverd el benne.
- Melegítsd fel ismét az edényt, és még forrás pont előtt kapcsold le a tűzhelyet.