Katsuobushi Bonito pehely 40 g
3.680 Ft
Kiszerelés: 40 g
KATSUOBUSHI szárított és füstölt Skipjack tonhal pehely
Összetevők: skipjack tonhal (hal) 100%
KATSUOBUSHI BONITO PEHELY
Kiszerelés: 40 g
KATSUOBUSHI szárított és füstölt Skipjack tonhal pehely
Összetevők: skipjack tonhal (hal) 100%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1563 kJ / 369 kcal
Zsír: 5,2 g
-amelyből telített zsírsavak: 1,7 g
Szénhidrát: <0,1 g
-amelyből cukrok: <0,1 g
Fehérje: 80,6 g
Só: 2,8 g
Származási hely: Spanyolország
Tömeg | 0,04 kg |
---|

Gyors kiszállítás
1-5 munkanap alatt kézhez kapod rendelését.
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett
GLS, DPD, MPL futárszolgálat
Csomagpontos kézbesítés
GLS csomagpontos átvétel
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben. Nyíregyháza, Kossuth tér 8.
Kapcsolódó termékek
Csillagánizs 50 g
Görögszéna mag 100 g
Dashinomoto 40 g (8x5g)
- Melegíts fel 750 ml vizet, add hozzá a kedvelt összetevőidet és 1 tasak Shimaya Dashi-no-moto-t. Addig melegítsd, amíg elkezd forrni.
- Vedd le a tűzhelyről az edényt, és adj hozzá körülbelül 50 gramm miso pasztát. Óvatosan keverd el benne.
- Melegítsd fel ismét az edényt, és még forrás pont előtt kapcsold le a tűzhelyet.
Koreai Hot Pot alap 200 g
Nátrium-Glutamát (MSG) 93 g
Nátrium-Glutamát (MSG) AJI-NO-MOTO 454 g
Japán Curry kocka 220 g
Hozzávalók (12 adaghoz):
-
900 g feldarabolt hús (marha, csirke, bárány vagy garnéla)
-
900 g hagyma, aprítva
-
250 g sárgarépa, feldarabolva
-
300 g burgonya, feldarabolva
-
2 evőkanál növényi olaj
-
1200 ml víz
-
1 csomag (220 g) S&B Golden Curry szószkeverék
Elkészítés:
-
Hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon, majd pirítsd meg a húst és a zöldségeket körülbelül 5 percig.
-
Öntsd hozzá a vizet, forrald fel, majd csökkentsd a hőfokot, fedd le, és párold, amíg az összetevők megpuhulnak, körülbelül 15 percig.
-
Vedd le a tűzről, tördeld bele az S&B Japán Curry kockát, és keverd, amíg teljesen feloldódik.
-
Tedd vissza a tűzre, és lassú tűzön főzd további 5 percig, folyamatos keverés mellett.
-
Forrón tálald rizzsel vagy tésztával.