“Green Curry paste 400 g (másolat) (másolat)” has been added to your cart. View cart
Kardamom zöld egész 15 g
890 Ft
You have to spend 28.650 Ft to get free shipping!!
Out of stock
SKU:
Azsia573
Category: Spices
Additional information
Weight | 0,015 kg |
---|
Delivery

Fast delivery
You will receive your order within 1-5 working days.
Free delivery over 30.000 Ft
GLS, DPD, MPL courier service
Parcel delivery
GLS parcel pickup
Personal pickup
Opening hours. Nyíregyháza, Kossuth square 8.
Related products
Garam Masala fűszerkeverék 100 g
890 Ft
Kiszerelés: 100 g
A garam masala egy erős aromájú fűszerkeverék, amely Észak-Indiából ered. Az egész világon hatalmas népszerűségnek örvend, és bár Indiából ered, már nagyon sok más régiónak és országnak van saját "garam masala" verziója, melynek legalább 4, maximum 14 összetevője lehet. A TRS garam masala fűszerkeveréke 10 összetevőből áll, és Európa egyik legnépszerűbb garam masala fűszerkeveréke.
Összetevők: koriandermag, cumin, fahéj, gyömbér, fekete bors, édeskömény mag, szegfűszeg, ánizsmag, szerecsendió, zöld kardamom.
Görögszéna mag 100 g
590 Ft
Japán Wasabi por 30 g
1.090 Ft
JAPÁN WASABI POR
Kiszerelés: 30 g
Összetevők: torma (75%), mustár, tápióka keményítő, wasabi (2%).
Származási hely: Japán.
Útmutató:
1, tegyünk 5 teáskanál wasabi port egy csészébe/edénybe
2, adjunk hozzá 3 teáskanál vizet, majd nagyon alaposan keverjük össze
3, fordítsuk meg az edényt fejjel lefelé, és várjunk 1 percet a wasabi erőssége miatt
Kurkuma por 100 g
699 Ft
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: kurkuma.
Az egyik alap összetevője a curry fűszerkeveréknek. Gyakran használják a rizs aranyra színezéséhez, dahl ételekhez, zöldségekhez, húsokhoz és tengeri ételekhez is.
Allergén információ: Olyan gyárban készült, ahol szintén előfordul földimogyoró és más dióféle, szezámmag, glutén, tej, zeller, szója, mustár és szulfitok.
Származási hely: India
Madras Curry 100 g
699 Ft
Sodium Glutamate (MSG) AJI-NO-MOTO 454 g
1.390 Ft
Package size: 454 g
Sodium glutamate is colloquially known as "Chinese salt". An essential ingredient in oriental cuisine. The umami taste has made this flavour enhancer widely popular.
Ingredients: sodium glutamate E621 (monosodium glutamate).
Use it as a flavour enhancer for dishes, according to taste.
Directions for use: dose up to 10g per kilogram.
Place of origin: France (under license from Ajinomoto co., Inc-Tokyo, Japan).