“Lemongrass Dried 50 g” has been added to your cart. View cart
Fahéj rúd 50 g
590 Ft
Kiszerelés: 50 g
Összetevők: fahéj.
4
Items sold in last 59 minutes
You have to spend 29.230 Ft to get free shipping!!
SKU:
Azsia565
Category: Spices
Description
FAHÉJ RÚD
Kiszerelés: 50 g
Összetevők: fahéj.
Származási hely: Kína
Additional information
Weight | 0,05 kg |
---|
Delivery

Fast delivery
You will receive your order within 1-5 working days.
Free delivery over 30.000 Ft
GLS, DPD, MPL courier service
Parcel delivery
GLS parcel pickup
Personal pickup
Opening hours. Nyíregyháza, Kossuth square 8.
Related products
Gochugaru Koreai Chilipor 500 g
Ingredients: 100% paprika powder.
Gochugaru is the basic and indispensable ingredient of authentic
kimchi
but can also be used in many other dishes, such as:
gochujang
,
spicy pork bulgogi
, Korean barbeque, spicy soups, but you can also add this delicious flake to anything.
Dashinomoto 40 g (8x5g)
950 Ft
Kiszerelés: 40 g (8 x 5g)
Összetevők: ízfokozó E621 (nátrium-glutamát), só, szárított bonito pehely, ízfokozó E635 (Dinátrium-5′-ribonukleotidok)
A termék halat (bonito) tartalmaz.
Útmutató a Miso leveshez:
- Melegíts fel 750 ml vizet, add hozzá a kedvelt összetevőidet és 1 tasak Shimaya Dashi-no-moto-t. Addig melegítsd, amíg elkezd forrni.
- Vedd le a tűzhelyről az edényt, és adj hozzá körülbelül 50 gramm miso pasztát. Óvatosan keverd el benne.
- Melegítsd fel ismét az edényt, és még forrás pont előtt kapcsold le a tűzhelyet.
Kínai Ötfűszer keverék 65 g
790 Ft
Csirke alaplé levespor 250 g
2.390 Ft
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: Só, ízfokozó: E621, E635, maltodextrin, burgonya keményítő, dehidratált csirke por 6%, laktóz (tejből), csirke zsír 1,5%, szójaszósz (szójabab, búza, maltodextrin, só), élesztő kivonat, aromák, fehérbors, gyömbérpor.
Tartalmaz glutént, tejet és szóját!
Használati utasítás: oldj fel 20 gramm csirke alaplé levesport 1 liter forrásban lévő vízben!
Sodium Glutamate (MSG) AJI-NO-MOTO 200 g
690 Ft
Package size: 200 g
Sodium glutamate is colloquially known as "Chinese salt". An essential ingredient in oriental cuisine. The umami taste has made this flavour enhancer widely popular.
Ingredients: sodium glutamate E621 (monosodium glutamate).
Use it as a flavour enhancer for dishes, according to taste.
Directions for use: dose up to 10g per kilogram.
Place of origin: France (under license from Ajinomoto co., Inc-Tokyo, Japan).