Shirataki Konjac Udon tészta 400 g
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Topokki Spicy szósz 50 g
Nettó tömeg: 50 g
Hogyan készítsünk Tteokbokkit?
- adjon 50 g Miss Lee topokki szószt 360 ml forrásban lévő vízhez.
- adjon hozzá 320 g natur topokki rice cake-t, majd forralja 10-20 percig.
- Keverjük össze, a szósz és a topokki mennyiségét a kedve szerint alakítsa.
- Ízlés szerint adhat hozzá zöldségeket, fish cake-t.