Tamarind paszta 250 ml
Tempura tészta keverék 500 g
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt, kukoricakeményítő, rizspor, sütőpor (savasságszabályozók: E450, E500, csomosodást gátló szer: E341, antioxidáns: E327, kukoricakeményítő), só, pörkölt rizspor, fokhagyma por, színezék: E101.
A termék tartalmazhat: szóját, tejet, tojást és mogyorót.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1455 kJ / 345 kcal
Zsír: 0,6 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 78 g
-amelyből cukrok: 4 g
Fehérje: 7 g
Só: 2,5 g
Származási hely: Korea
Teriyaki szósz 150 ml
Kiszerelés: 150 ml
Összetevők: szójaszósz (39%) (víz, szójabab, só, búzaliszt), cukor, víz, rizsecet, só, színezék (E150c), élesztő kivonat [tartalmaz szójaszószt (szójabab, búza) aroma, színezék: E150c], fokhagyma, tartósítószer (E202), stabilizátor (E415), ízfokozó (E631) (E627).
Mogyorót tartalmazhat!
Származási hely: Hong Kong
Thai rizslap 200 g
Tom Yum paszta 400 g
Kiszerelés: 400 g
Összetevők: só, cukor, teljesen hidrogenizált pálmamagolaj, citromfű, ízfokozó E621, savanyúságot szabályozó anyag E330, chili por, tamarind paszta (tamarind, víz), mogyoróhagyma, fokhagyma, galangal, limelé.
Főzési útmutató: forraljon fel 480 ml vízet, majd adjon hozzá 30 g Tom Yum pasztát. Ízlés szerint adjon hozzá garnélarákot és gombát. Ízesítse halszósszal, sóval, lime levéllel és citromlével.
Topokki Mild szósz 50 g
Nettó tömeg: 50 g
Hogyan készítsünk Tteokbokkit?
- adjon 50 g Miss Lee topokki szószt 360 ml forrásban lévő vízhez.
- adjon hozzá 320 g natur topokki rice cake-t, majd forralja 10-20 percig.
- Keverjük össze, a szósz és a topokki mennyiségét a kedve szerint alakítsa.
- Ízlés szerint adhat hozzá zöldségeket, fish cake-t.
Topokki natur rice cake (Tteokbokki) 200 g
Nettó tömeg: 200 g
Felhasználási javaslat:
- Öblítse le a rizstésztát hideg vízzel.
- Forraljon fel 100 ml vizet egy edényben, majd adja hozzá a rizstésztát (200 g), adjon hozzá zöldségeket, fish cake-et, és topokki szószt. (Topokki szósz itt érhető el: MILD, CSÍPŐS)
- Amint felforr, alacsony hőfokon folytassa a főzést, amíg a szósz be nem sűrűsödik.
- Jó étvágyat kívánunk! :)
Topokki Spicy szósz 50 g
Nettó tömeg: 50 g
Hogyan készítsünk Tteokbokkit?
- adjon 50 g Miss Lee topokki szószt 360 ml forrásban lévő vízhez.
- adjon hozzá 320 g natur topokki rice cake-t, majd forralja 10-20 percig.
- Keverjük össze, a szósz és a topokki mennyiségét a kedve szerint alakítsa.
- Ízlés szerint adhat hozzá zöldségeket, fish cake-t.
Toyomansi Datu Puti 750 ml
Kiszerelés: 750 ml
A Toyomansi Datu Puti egy népszerű Fülöp-Szigeteki (Philippines) szójaszósz calamansival. A Calamansi az egy citrusféle, mely ízében a citromhoz hasonlít. Ezt a szósz erőszeretettel használják a filipino konyhában
Összetevők: víz, szójabab kivonat 27%, só, színezék: E150, Calamansi .05%, tartósítószer: E211 (<0,1%).
Származási hely: Fülöp-Szigetek