Fűszerek
Koreai Hot Pot alap 200 g
Nettó tömeg: 200 g (4x50g)
A korean style Hot Pot alap fűszerezés!
Összetevők: víz, szójabab olaj, só, ízfokozó: E621, módosított kukorica keményítő, nem tejalapú krémesítő (glükóz szirup, szójabab olaj, módosított kukorica keményítő, módosított tápióka keményítő, emulgeálószer, csomósodást gátló: E551 [nano]), élesztő kivonat, cukor, módosított tápióka keményítő, aromák, fűszerek (fahéj, narancshéj), ízfokozó E635, tartósítószer: E 202.
A termék nyomokban tartalmazhat: rákféléket, tojást, halat, földimogyorót, tejet, zellert és szezámmagot.
Felbontás után hűtőben tartandó, és 3 napon belül fogyasztandó!
Kurkuma por 100 g
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: kurkuma.
Az egyik alap összetevője a curry fűszerkeveréknek. Gyakran használják a rizs aranyra színezéséhez, dahl ételekhez, zöldségekhez, húsokhoz és tengeri ételekhez is.
Allergén információ: Olyan gyárban készült, ahol szintén előfordul földimogyoró és más dióféle, szezámmag, glutén, tej, zeller, szója, mustár és szulfitok.
Származási hely: India
Madras Curry 100 g
Nátrium-Glutamát (MSG) 93 g
NÁTRIUM-GLUTAMÁT (MSG)
Kiszerelés: 93 g
A nátrium-glutamátot a köznyelvben sokan "Kínai só"-ként ismerik. A keleti konyhák egyik alapvető összetevője. Az umami íze miatt lett széleskörben népszerű ez az ízfokozó.
Összetevők: Nátrium-Glutamát E621 (Monosodium glutamate).
Ízfokozóként használja az ételekhez, ízlés szerint.
Használati utasítás: Kilogrammonként legfeljebb 10g-ot adagoljon.
Származási hely: Thaiföld
Nátrium-Glutamát (MSG) AJI-NO-MOTO 200 g
Kiszerelés: 200 g
A nátrium-glutamátot a köznyelvben sokan "Kínai só"-ként ismerik. A keleti konyhák egyik alapvető összetevője. Az umami íze miatt lett széleskörben népszerű ez az ízfokozó.
Összetevők: Nátrium-Glutamát E621 (Monosodium glutamate).
Ízfokozóként használja az ételekhez, ízlés szerint.
Használati utasítás: Kilogrammonként legfeljebb 10g-ot adagoljon.
Származási hely: Franciaország (Japán licensz alapján: Ajinomoto co., Inc-Tokyo, Japan).
Nátrium-Glutamát (MSG) AJI-NO-MOTO 454 g
Kiszerelés: 454 g
A nátrium-glutamátot a köznyelvben sokan "Kínai só"-ként ismerik. A keleti konyhák egyik alapvető összetevője. Az umami íze miatt lett széleskörben népszerű ez az ízfokozó.
Összetevők: Nátrium-Glutamát E621 (Monosodium glutamate).
Ízfokozóként használja az ételekhez, ízlés szerint.
Használati utasítás: Kilogrammonként legfeljebb 10g-ot adagoljon.
Származási hely: Franciaország (Japán licensz alapján: Ajinomoto co., Inc-Tokyo, Japan).
Pirított fehér szezámmag 100 g
Nettó tömeg: 100 g
A pirított fehér szezámmag intenzív aromájával és enyhén diós ízével különleges karaktert ad bármely ételnek. Használható japán, koreai és más ázsiai fogások díszítéséhez vagy ízesítéséhez. Szórj belőle sushira, bibimbapra, japchae-re, vagy akár ramen tetejére is a még teljesebb élményért!
Összetevők: 100% pirított fehér szezámmag.Pirított fekete szezámmag 100 g
Nettó tömeg: 100 g
A fekete szezámmag nemcsak különleges megjelenést, hanem mélyebb, diós ízvilágot is ad ételeidnek. Gazdag rostban, kalciumban és vasban, így nemcsak dekoratív, hanem tápláló is. Szórd ramenre, salátára vagy használhatod japán és koreai desszertek ízesítéséhez!
Összetevők: 100% pirított fekete szezámmag.Sinigang Sa Sampalok Mix Hot 50 g
Kiszerelés: 50 g
Összetevők: tamarind por 20%, só, sav szabályzó E330, ízfokozó: E621, paradicsom por, rizsliszt, chili por, nádcukor.
Ingredients: tamarind powder 20%, salt, acidity regulator: E330, flavor enhancer: E621, tomato powder, rice flour, chilli powder, cane sugar.
A termék nyomokban tartalmazhat glutént, rákféléket, halat, földimogyorót, szójababot, tejet, zellert és puhatestűeket.
This product may contain traces of gluten, crusaceans, fish, peanuts, soybeans, milk, celery and molluscs.
Származási hely: Fülöp-Szigetek (Philippines)