-
Topokki Spicy szósz 50 g
1.490 FtOriginal price was: 1.490 Ft.1.190 FtCurrent price is: 1.190 Ft. -
Nátrium-Glutamát (MSG) 93 g 390 Ft
-
Jázmin rizs 1000 g 1.890 Ft
Fűszerek
Készíts ízletes ázsiai fogásokat autentikus fűszerekkel – curry, wasabi, gochugaru és még sok más.
„Shimaya” Konbu Dashi No Moto 140 g
Barna Mustármag 100 g
Chili por 100 g
Csillagánizs 50 g
Csirke alaplé levespor 250 g
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: Só, ízfokozó: E621, E635, maltodextrin, burgonya keményítő, dehidratált csirke por 6%, laktóz (tejből), csirke zsír 1,5%, szójaszósz (szójabab, búza, maltodextrin, só), élesztő kivonat, aromák, fehérbors, gyömbérpor.
Tartalmaz glutént, tejet és szóját!
Használati utasítás: oldj fel 20 gramm csirke alaplé levesport 1 liter forrásban lévő vízben!
Dhania Koriandermag 100 g
Fokhagyma por 100 g
Garam Masala fűszerkeverék 100 g
Kiszerelés: 100 g
A garam masala egy erős aromájú fűszerkeverék, amely Észak-Indiából ered. Az egész világon hatalmas népszerűségnek örvend, és bár Indiából ered, már nagyon sok más régiónak és országnak van saját "garam masala" verziója, melynek legalább 4, maximum 14 összetevője lehet. A TRS garam masala fűszerkeveréke 10 összetevőből áll, és Európa egyik legnépszerűbb garam masala fűszerkeveréke.
Összetevők: koriandermag, cumin, fahéj, gyömbér, fekete bors, édeskömény mag, szegfűszeg, ánizsmag, szerecsendió, zöld kardamom.
Gochugaru Koreai Chilipor 500 g
Összetevők: 100% paprika por.
A Gochugaru az alap és nélkülözhetetlen összetevője az autentikus kimchinek, de sok más ételben is felhasználhatjuk, mint például: gochujang, spicy pork bulgogi, koreai barbeque, csípős levesek, de bármi máshoz is adhatjuk ezt az ízletes pehelyt.
Görögszéna mag 100 g
Ázsiai fűszereinket a legjobb minőség és autentikus ízvilág jellemzi. A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően minden fűszer megőrzi eredeti aromáját és frissességét. A japán wasabi csípős ízét, a gochugaru édeskés, enyhén csípős karaktere és a thai curry paszták mély, fűszeres rétegeit a hagyományos elkészítési módok emelik ki.