 
					Fűszerek
Készíts ízletes ázsiai fogásokat autentikus fűszerekkel – curry, wasabi, gochugaru és még sok más.
Barna Mustármag 100 g
Chili por 100 g
Csillagánizs 50 g
Csirke alaplé levespor 250 g
Dhania Koriandermag 100 g
Fokhagyma por 100 g
Garam Masala fűszerkeverék 100 g
Gochugaru Koreai Chilipor 500 g
Görögszéna mag 100 g
Gyömbér por 100 g
Japán Curry kocka 220 g
Hozzávalók (12 adaghoz):
- 
900 g feldarabolt hús (marha, csirke, bárány vagy garnéla) 
- 
900 g hagyma, aprítva 
- 
250 g sárgarépa, feldarabolva 
- 
300 g burgonya, feldarabolva 
- 
2 evőkanál növényi olaj 
- 
1200 ml víz 
- 
1 csomag (220 g) S&B Golden Curry szószkeverék 
Elkészítés:
- 
Hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon, majd pirítsd meg a húst és a zöldségeket körülbelül 5 percig. 
- 
Öntsd hozzá a vizet, forrald fel, majd csökkentsd a hőfokot, fedd le, és párold, amíg az összetevők megpuhulnak, körülbelül 15 percig. 
- 
Vedd le a tűzről, tördeld bele az S&B Japán Curry kockát, és keverd, amíg teljesen feloldódik. 
- 
Tedd vissza a tűzre, és lassú tűzön főzd további 5 percig, folyamatos keverés mellett. 
- 
Forrón tálald rizzsel vagy tésztával. 
Ázsiai fűszereinket a legjobb minőség és autentikus ízvilág jellemzi. A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően minden fűszer megőrzi eredeti aromáját és frissességét. A japán wasabi csípős ízét, a gochugaru édeskés, enyhén csípős karaktere és a thai curry paszták mély, fűszeres rétegeit a hagyományos elkészítési módok emelik ki.
 
	 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
															