Az Ázsia ABC kínálatában megtalálsz mindent, amire szükséged lehet autentikus ázsiai ételek elkészítéséhez.
Fekete Shirataki tészta 200 g
Nettó tömeg: 200 g
Összetevők: víz, konjac liszt, étkezési keményítő, algapor, savanyúságot szabályozó anyag E526.
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Gluténmentes Szójaszósz 150 ml
GLUTÉNMENTES SZÓJASZÓSZ
Kiszerelés: 150 ml
Összetevők: víz, szójabab 32%, só, kukoricakeményítő, cukor, tartósítószer: E202.
Kóstold meg a többi gluténmentes termékünket is! IDE kattintva elérheted!
Gochugaru Koreai Chilipor 500 g
Összetevők: 100% paprika por.
A Gochugaru az alap és nélkülözhetetlen összetevője az autentikus kimchinek, de sok más ételben is felhasználhatjuk, mint például: gochujang, spicy pork bulgogi, koreai barbeque, csípős levesek, de bármi máshoz is adhatjuk ezt az ízletes pehelyt.
Konbu alga 150 g
Nettó tömeg: 150 g
Összetevők: alga 100%.
A konbu egy kíváló tápanyagforrás. A Japán konyha egyik fő különlegessége. Felhasználása elég sokoldalú. Többnyire az ételek ízét teszik teljessé vele, hiszen gyakran a kombu hozzáadásával érik el az ötödik alapízt, az "umami" ízt. Sushi rizs elkészítéséhez, ramen levesekhez, salátákhoz, és még sok minden máshoz is felhasználható. Számos vitamin (A és C) és ásványi anyag (jód, vas, kálcium) tartalma mellett kíváló tápérték tartalommal is rendelkezik.
Figyelem! A konbu alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését.
Származási hely: Kína
Pácolt gyömbér 240 g
Pirított fehér szezámmag 100 g
Nettó tömeg: 100 g
A pirított fehér szezámmag intenzív aromájával és enyhén diós ízével különleges karaktert ad bármely ételnek. Használható japán, koreai és más ázsiai fogások díszítéséhez vagy ízesítéséhez. Szórj belőle sushira, bibimbapra, japchae-re, vagy akár ramen tetejére is a még teljesebb élményért!
Összetevők: 100% pirított fehér szezámmag.Pirított fekete szezámmag 100 g
Nettó tömeg: 100 g
A fekete szezámmag nemcsak különleges megjelenést, hanem mélyebb, diós ízvilágot is ad ételeidnek. Gazdag rostban, kalciumban és vasban, így nemcsak dekoratív, hanem tápláló is. Szórd ramenre, salátára vagy használhatod japán és koreai desszertek ízesítéséhez!
Összetevők: 100% pirított fekete szezámmag.Ramen tészta 300 g
Shirataki Konjac tészta (széles)
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac Udon tészta 400 g
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac üvegtészta 400 g
Kiszerelés: 400 g
A Shirataki tészták közül ez az üvegtészta (legvékonyabb) verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.