-
Ketjap szójaszósz 500 ml
1.790 FtOriginal price was: 1.790 Ft.1.590 FtCurrent price is: 1.590 Ft. -
Rizsliszt 454 g 850 Ft
-
100 darabos Prémium Nori algalap 9.990 Ft
“Szárított Mangó (Amchur) por TRS 100 g” a kosárba helyezve. Kosár
Fehér szezámmag 130 g
1.190 Ft
Még 18.580 Ft értékben kell vásárolnod az ingyenes kiszállításért!!
Elfogyott
Cikkszám:
Azsia0192
Kategória: Fűszerek
További információk
Tömeg | 0,13 kg |
---|
Szállítás

Gyors kiszállítás
1-5 munkanap alatt kézhez kapod rendelését.
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett
GLS, DPD, MPL futárszolgálat
Csomagpontos kézbesítés
GLS csomagpontos átvétel
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben. Nyíregyháza, Kossuth tér 8.
Kapcsolódó termékek
Katsuobushi Bonito pehely 40 g
3.680 Ft
Kimchi fűszerkeverék 100 g
990 Ft
Barna Mustármag 100 g
550 Ft
Koreai Hot Pot alap 200 g
1.490 Ft
Nettó tömeg: 200 g (4x50g)
A korean style Hot Pot alap fűszerezés!
Összetevők: víz, szójabab olaj, só, ízfokozó: E621, módosított kukorica keményítő, nem tejalapú krémesítő (glükóz szirup, szójabab olaj, módosított kukorica keményítő, módosított tápióka keményítő, emulgeálószer, csomósodást gátló: E551 [nano]), élesztő kivonat, cukor, módosított tápióka keményítő, aromák, fűszerek (fahéj, narancshéj), ízfokozó E635, tartósítószer: E 202.
A termék nyomokban tartalmazhat: rákféléket, tojást, halat, földimogyorót, tejet, zellert és szezámmagot.
Felbontás után hűtőben tartandó, és 3 napon belül fogyasztandó!
Csirke alaplé levespor 250 g
2.390 Ft
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: Só, ízfokozó: E621, E635, maltodextrin, burgonya keményítő, dehidratált csirke por 6%, laktóz (tejből), csirke zsír 1,5%, szójaszósz (szójabab, búza, maltodextrin, só), élesztő kivonat, aromák, fehérbors, gyömbérpor.
Tartalmaz glutént, tejet és szóját!
Használati utasítás: oldj fel 20 gramm csirke alaplé levesport 1 liter forrásban lévő vízben!
Japán Curry kocka 220 g
2.190 Ft
Nettó tömeg: 220 g
Erősségi szint: közepesen csípős
Elkészítési javaslat:
Hozzávalók (12 adaghoz):
-
900 g feldarabolt hús (marha, csirke, bárány vagy garnéla)
-
900 g hagyma, aprítva
-
250 g sárgarépa, feldarabolva
-
300 g burgonya, feldarabolva
-
2 evőkanál növényi olaj
-
1200 ml víz
-
1 csomag (220 g) S&B Golden Curry szószkeverék
Elkészítés:
-
Hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon, majd pirítsd meg a húst és a zöldségeket körülbelül 5 percig.
-
Öntsd hozzá a vizet, forrald fel, majd csökkentsd a hőfokot, fedd le, és párold, amíg az összetevők megpuhulnak, körülbelül 15 percig.
-
Vedd le a tűzről, tördeld bele az S&B Japán Curry kockát, és keverd, amíg teljesen feloldódik.
-
Tedd vissza a tűzre, és lassú tűzön főzd további 5 percig, folyamatos keverés mellett.
-
Forrón tálald rizzsel vagy tésztával.