Mangó gyümölcslé 330 ml
Mangosztán gyümölcslé 330 ml
Gyömbér cukorka 56 g
Gyömbér szósz 300 ml
Kiszerelés: 300 ml
Összetevők: szójababpaszta (szójabab,búzaliszt, só, víz, cukor), víz, cukor, vörös chili, gyömbér 6%, fokhagyma, desztillált ecet, édes szójaszósz (szójabab, cukor, víz, glükóz szirup, só), módosított kukorica keményítő, stabilizátor E415, ízfokozó E621, tartósítószer E211.
A termék mesterséges színezéket nem tartalmaz!
Ramen noodles 300 g
Soba pasta 300 g
Udon tészta AYUKO 300 g
Halszósz 250 ml
Halszósz 700 ml
Hoisin szósz 250 ml
Kiszerelés: 250 ml
Összetevők: szójapaszta (szójabab, rizs, só), cukor, víz, só, szójaszósz (szójabab, búza, só, víz), desztillált ecet, szójaolaj, fruktóz, módosított kukoricakeményítő, fűszerek (fekete bors, fokhagyma), színezék E150c, ízfokozó: E631, E627, E640, élesztőkivonat, savanyítószer: E330, stabilizátor: E415, tartósítószer: E211.
Dashinomoto 40 g (8x5g)
Kiszerelés: 40 g (8 x 5g)
Összetevők: ízfokozó E621 (nátrium-glutamát), só, szárított bonito pehely, ízfokozó E635 (Dinátrium-5′-ribonukleotidok)
A termék halat (bonito) tartalmaz.
Útmutató a Miso leveshez:
- Melegíts fel 750 ml vizet, add hozzá a kedvelt összetevőidet és 1 tasak Shimaya Dashi-no-moto-t. Addig melegítsd, amíg elkezd forrni.
- Vedd le a tűzhelyről az edényt, és adj hozzá körülbelül 50 gramm miso pasztát. Óvatosan keverd el benne.
- Melegítsd fel ismét az edényt, és még forrás pont előtt kapcsold le a tűzhelyet.