“Shimaya” Konbu Dashi No Moto 140 g
1.790 Ft
Kiszerelés: 140 g
Összetevők: fűszer, só, glükóz, cukor, pirított tengeri moszat, tengeri moszat kivonat, dextrin.
4
Items sold in last 59 minutes
You have to spend 30.000 Ft to get free shipping!!
SKU:
Azsia00791
Categories: Algae, Spices, Gluten-free, Vegan
Description
“SHIMAYA” KONBU DASHI NO MOTO
Kiszerelés: 140 g
Összetevők: fűszer, só, glükóz, cukor, pirított tengeri moszat, tengeri moszat kivonat, dextrin.
Figyelem! A kombu (konbu) alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 881 kJ/ 211 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 33 g
-amelyből cukrok: 33 g
Rost: 19 g
Só: 47 g
Származási hely: Japán
Additional information
Weight | 0,014 kg |
---|---|
|
Japan |
Delivery

Fast delivery
You will receive your order within 1-5 working days.
Free delivery over 30.000 Ft
GLS, DPD, MPL courier service
Parcel delivery
GLS parcel pickup
Personal pickup
Opening hours. Nyíregyháza, Kossuth square 8.
Related products
Áfonya Mogu Mogu 320 ml
690 Ft
Plantain chips 85 g
790 Ft
Gluten-free Beef instant rice pasta 55 g
450 Ft
Package size: 55 g
Gluten-free product!
Ingredients: rice 76%, salt, tapioca starch, flavourings (contains soybean), palm oil, sugar, shallot, flavour enhancers E621, E635, dried chives, colour (plain caramel), celery powder, smoked charcoal flavour.
The product may contain traces of eggs, milk, crustaceans and fish.
Preparation: put the dough in a bowl and pour 350 ml of boiling water over it. Cover the top of the bowl and let stand for 3 minutes. Drain the pasta and mix well with the spices. We wish you a good appetite!
Place of origin: Thailand
99,95% Mango puree 500 g
2.390 Ft
Konbu alga 150 g
2.590 Ft
Nettó tömeg: 150 g
Összetevők: alga 100%.
A konbu egy kíváló tápanyagforrás. A Japán konyha egyik fő különlegessége. Felhasználása elég sokoldalú. Többnyire az ételek ízét teszik teljessé vele, hiszen gyakran a kombu hozzáadásával érik el az ötödik alapízt, az "umami" ízt. Sushi rizs elkészítéséhez, ramen levesekhez, salátákhoz, és még sok minden máshoz is felhasználható. Számos vitamin (A és C) és ásványi anyag (jód, vas, kálcium) tartalma mellett kíváló tápérték tartalommal is rendelkezik.
Figyelem! A konbu alga kíváló jód forrás. Azonban figyelnünk kell arra, hogy a túlzott jód fogyasztás megzavarhatja a pajzsmirigy működését.
Származási hely: Kína