“Ramen tészta 375 g” has been added to your cart. View cart
Üvegtészta 250 g
890 Ft
ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
2
Items sold in last 59 minutes
You have to spend 29.110 Ft to get free shipping!!
SKU:
Azsia0135
Category: Pasta
Description
ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
Additional information
Weight | 0,25 kg |
---|
Delivery

Fast delivery
You will receive your order within 1-5 working days.
Free delivery over 30.000 Ft
GLS, DPD, MPL courier service
Parcel delivery
GLS parcel pickup
Personal pickup
Opening hours. Nyíregyháza, Kossuth square 8.
Related products
Édesburgonya üvegtészta 500 g
3.980 Ft
Előfőzött Udon tészta 500 g
1.195 Ft
ELŐFŐZÖTT UDON TÉSZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt 82,9%, víz, só, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonát, burgonyakeményítő.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1393 kJ / 333 kcal
Zsír: 1,4 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 68 g
-amelyből cukrok: 0,5 g
Fehérje: 10,7 g
Só: 1,2 g
Származási hely: Csehország
Udon tészta AYUKO 300 g
650 Ft
Golden Bihon pasta SUPER Q 227 g
690 Ft
Misua pasta SUPER Q 160 g
460 Ft
Shirataki Konjac noodles (wide)
750 Ft
Package size: 400 g, filtered weight 200 g.
This is the widest of the Shirataki noodles!
Ingredients: water, konjac flour, calcium hydroxide (acidity regulator).
Shirataki noodles are made from the root of the konjac plant. This plant is native to Japan, China and South-East Asia. Because it is carbohydrate-free, it can be included in almost any diet. It is also known abroad as "Miracle noodle", because 100 grams of noodles contain only 1.5 grams of carbohydrates! It is also safe for people with food allergies and has an excellent fibre content.
Preparation: rinse the dough with boiling water. Add to soups, stews, meat dishes and vegetarian meals.