Üvegtészta 250 g
890 Ft
ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
			3
			Items sold in last 59 minutes
		
				
				You have to spend 30.000 Ft to get free shipping!!			
			
	
			
		
			
				SKU:			
			
				Azsia0135			
		
	
			Category: Pasta	
				
	
	
			
								
													
								Description							
											
					
				ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
													
								Additional information							
											
					
				| Weight | 0,25 kg | 
|---|
													
								Delivery							
											
					
				 
															Fast delivery
You will receive your order within 1-5 working days.
Free delivery over 30.000 Ft
GLS, DPD, MPL courier service
Parcel delivery
GLS parcel pickup
Personal pickup
Opening hours. Nyíregyháza, Kossuth square 8.
Related products
Előfőzött búzatészta 500 g
				
	1.090 Ft
							
		
					ELŐFŐZÖTT BÚZATÉSZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt, só. téfogatnövelő szer E500, kurkuma, E450, E451, E452
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1506 kJ / 355 kcal
Zsír: 1,1 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,49 g
Szénhidrát: 76,3 g
-amelyből cukrok: 0,7 g
Fehérje: 9,9 g
Só: 0,61 g
Származási hely: Csehország				
				
			Előfőzött Udon tészta 500 g
				
	1.299 Ft
							
		
					ELŐFŐZÖTT UDON TÉSZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: búzaliszt 82,9%, víz, só, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonát, burgonyakeményítő.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1393 kJ / 333 kcal
Zsír: 1,4 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 68 g
-amelyből cukrok: 0,5 g
Fehérje: 10,7 g
Só: 1,2 g
Származási hely: Csehország				
				
			Tteokbokki (Rice Cake) natural rice cake 600 g (másolat)
				
	2.390 Ft
							
		
					Package size: 600 g
This product is the basic rice noodles of the popular Korean dish topokki, also known as "Rice Cake". The package contains 3 x 200 gram packs.
Ingredients: rice 99.1%, salt, acidity regulator E330, alcohol.
Instructions for use:
Rinse the product before use and add it to your soup, or soak it in water for 15 minutes, or prepare it for a Tteokbokki dish.
Place of origin: South Korea				
				
			Udon tészta 200 g
				
	590 Ft
							
		
					UDON TÉSZTA
Kiszerelés: 200 g
Összetevők: búzaliszt, víz, só, sűrítő anyag E401, E1420, savasságot szabályozó anyag E270, étkezési sav E325, emulgeálószer E451i, E452i.
A termék tartalmaz búzát.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 544 kJ / 130 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 29 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 4,0 g
Só: 0,43 g
Származási hely: Kína
Útmutató: A tészta főzési ideje forrásban lévő víznél 1-2 perc.				
				
			Shirataki Konjac noodles (wide)
				
	750 Ft
							
		
					Package size: 400 g, filtered weight 200 g.
This is the widest of the Shirataki noodles!
Ingredients: water, konjac flour, calcium hydroxide (acidity regulator).
Shirataki noodles are made from the root of the konjac plant. This plant is native to Japan, China and South-East Asia. Because it is carbohydrate-free, it can be included in almost any diet. It is also known abroad as "Miracle noodle", because 100 grams of noodles contain only 1.5 grams of carbohydrates! It is also safe for people with food allergies and has an excellent fibre content.
Preparation: rinse the dough with boiling water. Add to soups, stews, meat dishes and vegetarian meals.				
				
			Shirataki Konjac Udon noodles 400 g
				
	750 Ft
							
		
					Package size: 400 g, filtered weight 200 g.
Of all the Shirataki noodles, this is the udon (thick) noodle version!
Ingredients: water, konjac flour, calcium hydroxide (acidity regulator).
Shirataki noodles are made from the root of the konjac plant. This plant is native to Japan, China and South-East Asia. Because it is carbohydrate-free, it can be included in almost any diet. It is also known abroad as "Miracle noodle", because 100 grams of noodles contain only 1.5 grams of carbohydrates! It is also safe for people with food allergies and has an excellent fibre content.
Preparation: rinse the dough with boiling water. Add to soups, stews, meat dishes and vegetarian meals.				
				
			 
	 
		 
		 
		 
		 
				 
				
 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
															 
						